Slaapkamer verbouwing

Uitleg van de werkzaamheden:

Bij de opdracht van de klant werd gevraagd om het uitsmeren van de wanden en plafonds compleet met platte plint. 
Dit alles sausklaar.
In de slaapkamer is een strakke maatvoering uitgevoerd aan de hand van de tekening,uiteraard haaks en waterpas.

De bed ombouw is afgewerkt met Betonciré. 

 

Keuken verbouwing

Uitleg van de werkzaamheden:

In deze verbouwing zijn voor en na de plaatsing van de keuken stukadoorswerkzaamheden toegepast. Hierbij is op het plafond gekozen voor de jaren dertig stijl met een platte plint. In combinatie bij de moderene keuken op maat is de achterwand in de Ardex Pandomo W1 uitgesmeerd. Dit is in wel 50 soorten kleuren te maken. Daarna is deze behandeld met een steen impregnering olie wat alle vetvlekken zal vermijden.
Na droging zijn de laatste sauswerkzaamheden toegepast.

 

 

 
 

Mark H.

Ronald heeft laatst in mijn nieuwbouw woning het stucwerk gedaan.
Wanden, plafonds en Pandomo in de keuken. Het zit er erg strak uit en vooral de nette werkwijze van Ronald viel bij mij in de smaak.

Stado H., Hilversum

"Ronald Spakman levert zeer vakkundig werk met een fraaie afwerking, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een zeer goed eindresultaat"

Kim N., Bilthoven

Zeer goede ervaring met Ronald. Ronald heeft ons hele huis gestuukt naar volle tevredenheid! Verder viel op dat Ronald over de juiste apparatuur beschikt van goede kwaliteit. Wat ook fijn was dat de werkplek schoon werd achtergelaten. Ronald kwam op ons over als perfectionistisch en iemand die zijn afspraken nakomt. Ronald werkt in een hoog tempo! Kortom betrouwbaar, hoge kwaliteit en juiste prijs!

Go to top