Maatwerk keuken

Stukwerk uitgevoerd volgens tekening

 

Glad pleisterwerk

Een voorbeeld van glad pleisterwerk inclusief sauswerk

 

Monumentaal woonhuis

Renovatie van buitengevel

 

Strakke lijnen

Pleisterwerk dakkapellen

 

Woonkamer/hal

Maatwerk rond taatsdeuren

1
1

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Ronald Spakman uit Hilversum. Rond de 18e eeuw had mijn overgrootvader een stukadoorsbedrijf Spakman. Ik heb deze traditie voortgezet en heb nu ruim 35 jaar ervaring in stukadoorswerkzaamheden. Ik ben begonnen bij Willem Spakman, die het familie bedrijf van vader Ties Spakman Hilversum heeft overgenomen. Na 15 jaar ben ik een eigen bedrijf gestart en doe dit met heel veel plezier. Mijn bedrijf staat voor vakwerk van hoogwaardig niveau.

Hilversum, Laren, Blaricum, Bussum, Huizen, Naarden, Weesp, Muiden, Wijdemeren, ‘sGraveland, Kortenhoef, Nieuw – Loosdrecht, Hollandsche Rading, Baarn, Soest, Hoogland, Vathorst, Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek, Tienhoven, Groenekan, de Bilt, Maarsen, Breukelen, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam is mijn werkgebied, maar ook hier buiten kunt u gerust bellen voor een afspraak of:

Stukadoor offerte aanvragen, klik even op contact.

Ik kan met mijn stukadoor ervaring en kennis wensen van klanten vertalen naar concrete oplossingen.

Orde en netheid staan bij mij op nummer 1.

Voor meer recente foto’s of berichten klik op de Facebook link onderaan de pagina.

Trends en ontwikkelingen

Welke werkzaamheden verricht een afbouwbedrijf nu eigenlijk?
‘Afbouwen’ is natuurlijk een ruim begrip. Voor de één is dat een complete verbouwing van een woonhuis, voor de ander is dat het aanbrengen van een ‘finishing touch’ voor ultiem woongenot. Mijn stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd in één van onze sectoren, te weten stukadoren, plafond- en wandmontage. Dit is de echte vakman, die precies weet hoe en op welke manier ik van uw huis uw droomhuis kan maken. Natuurlijk ken ik weer andere gespecialiseerde vakmannen, waar ik graag mee samenwerk, zodat uw verbouwing – of deze nu groot of klein is – efficiënt kan verlopen.