R.W. Spakman

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het stukadoorwerk voor wanden en plafonds, het restaureren van stukadoorwerk, aanbrengen van lijsten, restauratie van lijstwerk en het spuitwerk voor wanden en plafonds. Tevens maatwerk m.b.t. lijsten mogelijk.
Een prijsopgaaf is afhankelijk van een aantal zaken, de dikte, de ondergrond en het materiaal, daarom is het moeilijk om u op voorhand een prijs te geven, we kunnen u uiteraard wel een m2-prijs geven, maar voor een totaalprijs zullen we bij u het werk op moeten meten.
U kunt ook een afspraak maken om één en ander te bespreken betreft uw keuze voor het te maken werk.

Indien u vrijblijvend een prijsopgaaf of afspraak wilt maken kunt u mij bellen op 0651793388. Het contactblad werkt momenteel niet.

Wooncomfort

Wooncomfort verdient een meesterlijke afwerking. Met een vakkundig aangebracht stucwerk haalt u een meesterwerk in huis dat niet alleen verfraait, maar ook nog eens akoestisch en brand- en vochtwerende eigenschappen bezit. Duurzaam stucwerk wordt gemaakt door mensen die exact weten welke eisen aan de ondergrond en het gebruikte materiaal worden gesteld.
Wij beschikken over de juiste kennis, voldoende ervaring en het vereiste gereedschap. Wij kennen alle mogelijkheden van stucwerk, kunnen woonwensen feilloos interpreteren en u, desgevraagd, van vakbekwaam advies voorzien. Tijdig overleg kan bovendien ideeën opleveren waar u misschien nog nooit aan hebt gedacht...

Regio

Bent u op zoek naar een stukadoorofferte in de regio Amsterdam, Amersfoort, Utrecht of Gooi en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!!!

Mark H.

Ronald heeft laatst in mijn nieuwbouw woning het stucwerk gedaan.
Wanden, plafonds en Pandomo in de keuken. Het zit er erg strak uit en vooral de nette werkwijze van Ronald viel bij mij in de smaak.

Stado H., Hilversum

"Ronald Spakman levert zeer vakkundig werk met een fraaie afwerking, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een zeer goed eindresultaat"

Kim N., Bilthoven

Zeer goede ervaring met Ronald. Ronald heeft ons hele huis gestuukt naar volle tevredenheid! Verder viel op dat Ronald over de juiste apparatuur beschikt van goede kwaliteit. Wat ook fijn was dat de werkplek schoon werd achtergelaten. Ronald kwam op ons over als perfectionistisch en iemand die zijn afspraken nakomt. Ronald werkt in een hoog tempo! Kortom betrouwbaar, hoge kwaliteit en juiste prijs!

Go to top